Acne

Salon no 83 Shirley Schoonheidssalon Purmerend Huidverbetering Gezichtsbehandeling Bindweefselmassage Voeding voedingsconsult vitaliteitsconsult Workshop Facial Fitness Cellics stralende huid Acne

Wat is acne en wat kun je ertegen doen?

Acne is een hele vervelende huidaandoening die gepaard gaat met vaak pijnlijke puistjes, ontstoken talgklieren en mee-eters. Er zijn verschillende oorzaken waardoor de talgklieren ontstoken raken. Het is van groot belang om de juiste cosmetica te gebruiken die de huid niet irriteert en uitdroogt, maar juist mild reinigt, herstelt en verzorgt.

Wanneer acne een hormonale kwestie is, speelt voeding hierin een grote rol. Gelukkig wordt hierover steeds meer bekend en erkend, al zullen de meeste doctoren en dermatologen anders beweren en hormonale medicatie uitschrijven. Dit lost het probleem tijdelijk op en er ontstaat een kans dat de klachten uiteindelijk verergeren of dat er andere klachten ontstaan.

Het is belangrijk dat de aard van de kwaal wordt aangepakt door de hormonen zo veel mogelijk in balans te houden en laaggradige ontstekingen in te dammen. De juiste voeding en supplementen zorgen voor balans in jouw lichaam.

In het voedingsconsult wordt gekeken naar jouw voedingspatroon en van daaruit wordt een persoonlijk voedingsadvies en/of supplementen advies en begeleidingsplan opgesteld. Samen met het cosmetica advies kun je stap voor stap, van binnen en buiten aan jouw huid gaan werken zodat deze weer helemaal in balans komt.

Je kunt uiteraard ook alleen voor de gezichtsbehandeling en het cosmetica advies kiezen.

Salon no 83 Shirley Schoonheidssalon Purmerend Huidverbetering Gezichtsbehandeling Bindweefselmassage Voeding voedingsconsult vitaliteitsconsult Workshop Facial Fitness Cellics huidverzorging kopie

De acne behandeling

Met deze behandeling gaan we de huid op een milde manier reinigen, kalmeren en de huidbarriëre herstellen. De huideigen stoffen in de producten van Vavin voorkomen irritatie en drogen de huid niet uit. De producten worden afgestemd op jouw huidtype en wensen.

De behandeling bestaat uit:

  • Reiniging met geurige kompressen
  • Dieptereiniging
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Kalmerend masker/serum
  • Verzorgende dag- of nachtcrème
  • Aangepaste gezichts-, nek- en hoofdhuidmassage (extra bij te boeken)

Boek vóór een eerste behandeling een gratis huidanalyse en cosmetica advies.