Bindweefselmassage Purmerend - Schoonheidssalon Purmerend | Huidverbetering | Bindweefselmassage | Voedingsadvies

Bindweefselmassage Purmerend

Salon n° 83 is een schoonheidssalon in Purmerend Weidevenne met een totaalpakket aan natuurlijke huidverbetering, waaronder bindweefselmassages.

Ik ben Shirley Ekkerman, eigenaar en drijvende kracht achter Salon no 83 . Gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een acne specialisatie, vitaliteitsexpert en gespecialiseerd in bindweefselmassages in Purmerend Weidevenne. Salon no 83 biedt een totaalpakket voor elke klant.

Wat is een bindweefselmassage en spierweefselmassage?

Ik heb mijn certificaat “bindweefselmassage“ voor gezicht: behaald aan de Noûs Academy, zij zijn gespecialiseerd in manuele bindweefselmassage en spierweefselmassages.

Met spierweefselmassage werk je aan het versterken van de gezichtsspieren de contouren van je gezicht zoals de hamsterwangetjes, onderkin, het verslappen van de neuslippenplooi, voorhoofd en ogen.

Bindweefselmassage daar en tegen pas je toe voor de huid. Met bindweefselmassage stimuleer je de doorbloeding waardoor voedingsstoffen beter worden aangevoerd in de huid en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Door de huidlagen van elkaar af te trekken krijgt de huid een betere doorbloeding en meer volume en verdwijnen fijne lijntjes. Omdat de huid beter wordt doorbloedt, verbetert de huidconditie. Bindweefselmassage is niet alleen een anti-aging behandeling deze behandeling wordt ook ingezet bij probleemhuiden om de huidconditie te verbeteren en in sommige gevallen de haarvaatjes te verstevigen. Teven kun je bindweefselmassage inzetten bij littekenweefsel. De huid en het litteken worden na verloop van tijd zachter en minder zichtbaar.

Behandelplan bindweefselmassage voor gezicht

Bindweefselmassage is aan te raden in een kuurvorm. Van ongeveer 4 tot 6 behandelingen in korte tijd. de eerste 2 behandelingen worden in 1 week gepland. Daarna 1 keer per week of 1 keer per 2 weken. Met de eerste behandeling zijn de grepen minder intensief. Hier ga ik kijken wat de huid kan hebben, de huid wordt voorbereid als het ware. Daarna worden de grepen elke behandeling intensiever.

Om een optimaal resultaat te behouden is de workshop facial contouring aan te raden. Dit is een consult waar ik 1 op 1 uitleg wat huidveroudering inhoud en geef oefeningen mee voor de zones die jij wilt verbeteren en of liften. Het werkt hetzelfde als fitness voor je lichaam. Hoe vaker je het doet des te beter het resultaat.

Salon no 83 werkt dus niet apparaten die licht en warmte creëren om op deze manier het bindweefsel te stimuleren omdat deze behandelingen niks met het spierweefsel doen.

Bindweefselmassage in Purmerend Weidevenne bij Salon n° 83

Wil je meer info over bindweefselmassage in Purmerend Weidevenne of wil je een afspraak maken, bel dan 0639882940