Gezichtsbehandelingen Purmerend - Schoonheidssalon Purmerend | Huidverbetering | Bindweefselmassage | Voedingsadvies

Gezichtsbehandelingen Purmerend

Salon n° 83 is een schoonheidssalon met een totaalpakket aan natuurlijke huidverbeterende gezichtsbehandelingen in Purmerend Weidevenne.

Ik ben Shirley Ekkerman, eigenaar en drijvende kracht achter Salon no 83. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste met gezichtsbehandelingen, een acne specialisatie, vitaliteitsexpert en gespecialiseerd in bind- en spierweefselmassage. Salon no 83 biedt een totaalpakket voor elke klant.

Gezichtsbehandelingen in Purmerend Weidevenne

Ik richt mij als schoonheidsspecialiste op een huidverbeterende gezichtsbehandeling in Purmerend Weidevenne en werk met de producten van Vavin. Dit merk is gespecialiseerd in het optimaliseren van de huidbarrière en de huidflora (het huidmicrobioom), zodat de huid zelf het werk kan doen.

Op maat gemaakte gezichtsbehandeling

Voor elke type huid krijg je een maat gemaakte gezichtsbehandeling. Er wordt een grondige huidanalyse gemaakt in elke eerste gezichtsbehandeling. Aan de hand daarvan stem ik de producten af die het beste bij jouw huid passen om deze te optimaliseren.

Bij een acne gezichtsbehandeling draait het voornamelijk om het reinigen en kalmeren van het gezicht en het ledigen van verstopte poriën. Deze gezichtsbehandeling is iets korter omdat er geen massage wordt toegepast. Dit geldt ook voor de gezichtsbehandeling voor rosacea bij psoriasis kan er een aangepaste massage toegepast worden.

De Basic gezichtsbehandeling is een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling met de focus op een milde reiniging en verzorging van de huid. Deze gezichtsbehandeling is inclusief een heerlijke gezichtsmassage met pure oliën. Met geurige kompressen en relaxte achtergrondmuziek een ware ontspanning. Deze behandeling is uit te breiden met een zen nek en hoofdhuidmassage.

Een andere gespecialiseerde gezichtsbehandeling is ‘De bindweefselmassage”

Dit is een verzorgende gezichtsbehandeling met een bind en spierweefselmassage. Door middel van de speciale massage werk je aan huidverbetering, volume, fijne lijntjes en het verstevigen van je contouren, die verminderen door middel van spierverslapping. Een ideale gezichtsbehandeling om je huid een boost te geven of aan anti aging te werken in kuurverband.

Huidvriendelijke gezichtsbehandeling in Purmerend Weidevenne

Al mijn gezichtsbehandelingen in Purmerend Weidevenne zijn huidvriendelijk. Ik werk met cosmetica die natuurlijke huideigen stoffen bevat die de huid herstellen, voeden en activeren. Je huid wordt op deze manier aan het werk gezet om het zelf te doen. Je huidbarrière en huidflora blijven intact.

Voor meer informatie of een afspraak bel 0639882940