Huidadvies Purmerend - Schoonheidssalon Purmerend | Huidverbetering | Bindweefselmassage | Voedingsadvies

Huidadvies Purmerend

Salon n° 83 in Weidevenne Purmerend is een schoonheidssalon met een totaalpakket aan natuurlijke huidverbetering en huidadvies in Purmerend Weidevenne.

Ik ben Shirley Ekkerman, eigenaar en drijvende kracht achter Salon no 83. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een acne specialisatie, vitaliteitsexpert en gespecialiseerd in bind- en spierweefselmassage. Salon no 83 biedt een totaalpakket voor elke klant.

Huidadvies in Purmerend Weidevenne

Ik richt mij als schoonheidsspecialiste op huidverbetering en werk met de producten van Vavin. Dit merk is gespecialiseerd in het optimaliseren van de huidbarrière en de huidflora (het huidmicrobioom), zodat de huid zelf het werk kan doen. Met Vavin bouw je het gebruik van je cosmetica stap voor stap op. Je krijgt een huid paspoort waar de stappen worden uitgelegd welke cosmetica jij gaat gebruiken en welke functie ze voor jouw huid hebben, zodat je weet wat je doet. Dit huidadvies stimuleert de continuïteit van het cosmetica gebruik.

Voor elk type huid, hebben wij het beste huidadvies

Elke huid is anders en heeft een ander huidadvies. In de eerste gezichtsbehandeling maak ik een huidanalyse en aan de hand daarvan stel ik een huidadvies op, dit wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke huid paspoort.

Werkt jouw huid naar behoren dan zul je aan cosmetica alleen genoeg hebben.

Wanneer je aan anti aging gaat werken zal je huidadvies ook uit een supplementen advies bestaan. De bindweefselcellen ( die de dikte van jouw huid bepalen) en de elastinevezels (die de veerkracht in jouw huid bepalen) in jouw lichaam worden na je vijfentwintigste niet meer aangemaakt en betekent dat het algehele verouderingsproces gaat beginnen. Dit kun je voorkomen of verminderen om bepaalde voedingsstoffen tot je te nemen zoals o.a. Omega 3 , collageen, proteïnen en hyaluronzuur.

Heb je een huid met laaggradige ontstekingen dan geldt er een huidadvies voor milde cosmetica, een advies voor supplementen maar ook een voedingsadvies. Voeding is een trigger voor laaggradige ontstekingen die je oa terug ziet in de vorm van acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Huid verbetering begint aan de hand van een goed huidadvies. Wil jij huidadvies in Purmerend Weidevenne ontvangen?

Voor meer info of het maken van een afspraak bel 0639882940