Huidverbetering Purmerend - Schoonheidssalon Purmerend | Huidverbetering | Bindweefselmassage | Voedingsadvies

Huidverbetering Purmerend

Salon n° 83 is een schoonheidssalon met een totaalpakket aan natuurlijke huidverbetering in Purmerend Weidevenne.

Ik ben Shirley Ekkerman, eigenaar en drijvende kracht achter Salon no 83. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een acne specialisatie, vitaliteitsexpert en gespecialiseerd in bind- en spierweefselmassage. Salon no 83 biedt een totaalpakket voor elke klant.

Huidverbetering in Purmerend Weidevenne

Ik richt mij als schoonheidsspecialiste op huidverbetering en werk met de producten van Vavin. Dit merk is gespecialiseerd in het optimaliseren van de huidbarrière en de huidflora (het huidmicrobioom), zodat de huid zelf het werk kan doen.

Oorzaken huidproblemen

Huidverbetering begint van binnenuit. Je huid is een spiegel van je gezondheid. Huidproblemen worden vaak veroorzaakt in de darmen. Wanneer daar iets niet goed zit veroorzaakt dat laaggradige ontstekingen en dat kan zich uiten in de vorm van Acne, rosacea, eczeem etc. Door bepaalde voeding weg te laten of toe te voegen in een dieet kun je de ontstekingen indammen.

Voedingssupplementen dragen ook bij aan huidverbetering, omdat de huidige voeding niet meer zoveel voedingsstoffen bevat als vroeger, is het zeer aan te raden om bepaalde voedingsstoffen dagelijks extra in te nemen door middel van natuurlijke supplementen.

Behandelplan huidverbetering in Purmerend Weidevenne

Onder de naam ‘huidverbetering vallen niet alleen de huidziektes maar ook veroudering, dit is een proces wat zich afspeelt in het lichaam. Bepaalde cellen zoals bindweefselcellen en elastinevezels worden na je vijfentwintigste niet meer aangemaakt en dat betekent volumeverlies, huid en spierweefselverlies. Niet alleen in de huid maar in het hele lichaam.

Met huidverbetering van binnenuit stimuleer je de aanmaak van deze cellen en werk je dus niet alleen aan je gezicht maar aan huidverbetering van het hele lichaam.

Met huidverbetering van binnenuit hebben we het over de cosmetica producten.

Deze zijn van essentieel belang voor het beschermen, voeden en hydrateren van de huid. Wanneer dit niet gebeurt dan treedt er huidveroudering of problemen op aan de buitenkant. Zoals een droge geïrriteerde huid of juist een vette huid. En kunnen er rimpels ontstaan door middel van uitdroging maar ook wanneer de huid niet wordt beschermd tegen vrije radicalen of zonlicht.

Kortom: werken aan huidverbetering doe je van binnen en buiten uit.

Ik hoop je snel te zien in Salon no 83, de salon voor huidverbetering in Purmerend Weidevenne.