Over Shirley

Salon no 83 Shirley Schoonheidssalon Purmerend Huidverbetering Gezichtsbehandeling Bindweefselmassage Voeding voedingsconsult vitaliteitsconsult

Welkom bij Salon n° 83.

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Shirley Ekkerman, 45 jaar oud en eigenaresse van Salon n° 83. Op mijn 21e heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste MBO 4 behaald en daar is mijn passie ontstaan voor de huid, voeding en vitaliteit.

Na een tijdje uit het vak te zijn gestapt, heb ik de draad weer opgepakt en heb ik mijn diploma huidverbetering en acnespecialisatie opnieuw behaald. 

Ook heb ik diverse cursussen over huidbiologie gevolgd bij Cosmetoloog Patrick Gonry, om zo op de hoogte te blijven van de laatste kennis, ontwikkelingen en technieken. Hierna heb ik mijn eigen salon geopend.

Ik ben huidspecialiste, voedings- en vitaliteitsexpert. Tevens heb ik diverse bindweefselmassage-certificaten behaald aan de Noûs Academy. Om op de hoogte te blijven ben ik dagelijks bezig mijzelf te ontwikkelen, bezoek ik regelmatig beurzen en volg ik trainingen over mijn vakgebied. Daarbij streef ik naar perfectionisme en vooral naar tevredenheid bij mijn klanten.

Een gave huid en een stralende uitstraling geven je een goed gevoel en zelfvertrouwen.
Mijn streven is dan ook dat iedereen met een positief gevoel en stralende huid de deur van Salon n° 83 uit loopt.

Salon no 83 Shirley Schoonheidssalon Purmerend Huidverbetering Gezichtsbehandeling Bindweefselmassage Voeding voedingsconsult vitaliteitsconsult Workshop Facial Fitness Cellics vavin huidproducten