Schoonheidssalon Purmerend

Schoonheidssalon Purmerend Weidevenne

Welkom bij Salon Nº 83. In mijn schoonheidssalon in Purmerend Weidevenne staat persoonlijke aandacht centraal.

Geen een huid is hetzelfde. Elk huidtype heeft specifieke behoeften net als elke klant zo zijn wensen heeft voor een schoonheidsbehandeling. Onze aanpak in de schoonheidssalon is daarom altijd uniek en persoonlijk.

Zo kun je kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen om het gewenste resultaat te behalen of gewoon om even te relaxen en te genieten van een verwenmoment. Combineer dit met een reinigende en verzorgende behandeling inclusief een ontspannende gezichtsmassage; even een moment voor jezelf waar je huid van opknapt.

Schoonheidssalon Purmerend Weidevenne

 Ik ben Shirley Ekkerman, eigenaar en drijvende kracht achter Salon Nº 83. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne met een acne specialisatie, vitaliteit expert en een specialisatie in bind- en spierweefsel massage. Mijn schoonheidssalon in Purmerend Weidevenne biedt een totaalpakket voor elke klant.

Ik richt mij op natuurlijke huidverbetering van binnen en buiten uit. Goede cosmetica is van groot belang voor een gezonde en stralende huid, alleen is dat niet altijd genoeg wanneer je huid niet optimaal functioneert. Bijvoorbeeld wanneer je een huidaandoening hebt. Acne, psoriasis, en rosacea zijn hele vervelende aandoeningen die je heel onzeker kunnen maken. Een arts stuurt je bijna nooit naar een schoonheidssalon, maar naar een dermatoloog, die vaak alleen maar medicatie voorschrijft in de vorm van crèmes of orale medicatie op basis van antibiotica. Dit is een tijdelijke oplossing voor het terugdringen van ontstekingen. Antibiotica doodt ook alle goede bacteriën in je lichaam, die juist nodig hebt om zelf de ontstekingen te genezen en zo wordt het probleem vaak maar tijdelijk opgelost.

Schoonheidssalon Salon Nº 83 helpt je bij huidveroudering en huidproblemen

De meeste aandoeningen zijn auto- immuunziekte of hormonale disbalans die je lichaam gevoelig maakt voor ontstekingen. In mijn schoonheidssalon in Purmerend Weidevenne kijk ik verder dan alleen huidverzorging. Als vitaliteit expert zou ik een begeleidingsplan kunnen opstellen wat betreft gebruik van cosmetica en voeding voor lichamelijke vitaliteit. Vitaliteit is van groot belang omdat je dat weer terugziet in de huid. Aan de hand van een voedingsschema kan ik zien welke voedingsstoffen je mist, te veel of te weinig eet, waardoor je ontstekingen en hormonale schommelingen kunt verergeren, en hoe je dit door middel van gezonde voeding weer onder controle krijgt. Het is niet altijd mogelijk om dit voor elkaar te krijgen met alleen voeding, daarom werk ik met supplementen van Cellics die gespecialiseerd zijn in het aanpakken van huidproblemen, veroudering en lichamelijke vitaliteit

Daarnaast pas ik een speciale bind- en spierweefsel massage toe ”Natural-facelifting”. Voor deze massage heb ik een opleiding gevolgd bij de Noûs Academie. De manuele gezichtsmassage verbetert de huidconditie, vervaagt rimpels en verbetert de contouren van het gezicht.

Een bindweefselmassage in combinatie met supplementen en/of goede cosmetica levert hele mooie resultaten op tegen huidveroudering en huidproblemen.

Maak een afspraak bij Salon Nº 83 dé schoonheidssalon in Purmerend Weidevenne

Wil je een afspraak maken, of meer informatie over de behandelingen, neem dan gerust contact op met Salon Nº 83 de schoonheidssalon in Purmerend Weidevenne.