Schoonheidsspecialiste Purmerend

Schoonheidsspecialiste Purmerend Weidevenne

Salon N° 83 is een schoonheidssalon in Purmerend Weidevenne met een totaalpakket aan natuurlijke huidverbetering.

Schoonheidsspecialiste Purmerend Weidevenne

Ik ben Shirley Ekkerman, eigenaar en drijvende kracht achter Salon Nº 83. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne met een acne specialisatie, vitaliteit expert en gespecialiseerd in bind- en spierweefsel massage. Salon no 83 biedt een totaalpakket voor elke klant.

Ik richt mij als schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne op huidverbetering en werk met de producten van Vavin. Dit merk is gespecialiseerd in het optimaliseren van de huidbarrière en de huidflora (het huidmicrobioom), zodat de huid zelf het werk kan doen.

Gezichtsbehandelingen & natuurlijke huidverbetering

In mijn schoonheidssalon vind je voor elk type huid een geschikte behandeling. Je kunt terecht voor verzorgende en reinigende behandelingen met ontspannende gezichtsmassages, gezichtsbehandelingen voor mannen, behandelingen voor diverse huidproblemen en tegen huidveroudering.

Een gezichtsbehandeling is pure ontspanning en intensieve verzorging voor je huid. Je kunt hierbij denken aan een zen behandeling met een gezichts-, hoofdhuid-, nek- en schoudermassage of een heerlijk oog ritueel, tijdens een gezichtsmassage voor vermoeide ogen. Geurige kompressen en relaxing muziek op de achtergrond, even tijd voor jezelf.

Wil je preventief werken tegen huidveroudering, bestaande rimpels laten vervagen en de contouren van je gezicht verstrakken, dan kan dat met de Natural Facelifting. Een speciale bind- en spierweefsel massage voor het gezicht. Met deze manuele technieken verbetert de huidconditie: ook voor een huid met huidproblemen.

Voor een huid met huidproblemen zoals acne, rosacea en psoriasis, bied ik als schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne aangepaste behandelingen aan. We gaan dan dieper in op het probleem en stellen een begeleidingsplan op voor het gebruik van de juiste cosmetica maar ook met adviezen voor voeding en supplementen, om het probleem van binnenuit op te lossen.

De supplementen van Cellics zijn specifiek gericht op vitaliteit, huidproblemen, veroudering of werken preventief tegen veroudering. Ik vertel je hier heel graag persoonlijk meer over!

Maak een afspraak bij Salon Nº 83 dé schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne

Wil je een afspraak maken, of meer informatie over de behandelingen, neem dan gerust contact op met Salon Nº 83 de schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne.