Voedings- en Vitaliteitsconsult

Is jouw huid onrustig en krijg je deze niet onder controle met de juiste cosmetica? Ben je al bij verschillende doctoren en dermatologen geweest en heeft dit nog steeds niet het gewenste resultaat opgeleverd? Heb je er dan wel eens aan gedacht dat bepaalde voeding of een te kort daaraan de oorzaak kan zijn?

Zie je steeds meer de tekenen van veroudering op je gezicht en wil hieraan werken op een natuurlijke manier? Kijk dan eens naar je voeding. Huidproblemen en veroudering ontstaan voornamelijk van binnenuit, vaak door tekorten aan bepaalde stoffen of juist een overschot daarvan.

Voedingsstoffen spelen hierin dus een belangrijke rol. Wat kom je te kort en wat kun je beter uit je voedingspatroon weglaten?

Salon no 83 Shirley Schoonheidssalon Purmerend Huidverbetering Gezichtsbehandeling schoonheidsspecialist voedin
Salon no 83 Shirley Schoonheidssalon Purmerend Huidverbetering Gezichtsbehandeling Bindweefselmassage Voeding voedingsconsult vitaliteitsconsult voeding

In dit consult wordt een gepersonaliseerd advies en begeleidingsplan opgezet om van binnenuit aan jouw huid en vitaliteit te werken. Je kunt niet van de één op andere dag jouw hele voedingspatroon omgooien, dan hou je het niet lang vol. Dit is een proces waarbij je met kleine stapjes steeds meer in de goede richting kunt komen. Door deze kleine stapjes kun je jouw voedingspatroon gemakkelijk eigen maken. Het proces heeft tijd nodig. Dit geldt ook bij het onder controle krijgen van jouw huidprobleem of als we werken aan anti-aging. Uiteindelijk komt het resultaat er zeker!

Omdat er eerst een telefonische intake moet plaatsvinden en er aangepaste dagen en tijden voor dit consult zijn, kan het voedings- en vitaliteitsconsult alleen telefonisch geboekt worden.