Voedingsadvies Purmerend

Salon n° 83 in Weidevenne Purmerend is een schoonheidssalon met een totaalpakket aan natuurlijke huidverbetering, waaronder ook voedingsadviezen in Purmerend Weidevenne.

Ik ben Shirley Ekkerman, eigenaar en drijvende kracht achter Salon no 83 . Gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een acne specialisatie, vitaliteitsexpert en gespecialiseerd in bindweefselmassage. Salon no 83 biedt een totaalpakket voor elke klant.

Voedingsadvies in Purmerend Weidevenne

Wanneer je vitaal bent straal je dat uit. Je ziet er fris uit je ogen stralen en je hebt een stralende huid.

Vitaliteit bereik je niet alleen met een goede mindset maar ook wanneer jouw lichaam optimaal functioneert. Huidproblemen zijn vaak auto- immuunziekten die erfelijk kunnen zijn. Bepaalde voedingsstoffen of het tekort aan voedingsstoffen kunnen deze verergeren. Het begint aan de binnenkant dus moet je het ook van binnenuit aanpakken. Daarom is een voedingsadvies erg belangrijk om een optimaal resultaat te behalen.

Het beste voedingsadvies

Mijn voedingsadvies stel ik op aan de hand van een vragenlijst en een eetschema. Op deze manier krijg ik een overzicht van jouw leefstijl en voeding inname. Je krijgt van mij een boekje mee naar huis, daarin staat op een simpele manier uitgelegd wat voeding met je doet en waarom je het wel of niet in je dieet moet toevoegen of weglaten. Ik ga kijken welk voedingsadvies er het beste bij jouw leefstijl past.

Vitaliteit heeft ook met ouderdom te maken je kunt oud zijn maar je wel vitaal voelen. Je kunt wat rimpels in je gezicht hebben maar nog wel steeds stralen.

Op maat gemaakt voedingsadvies in Purmerend Weidevenne

Voor huidveroudering geef ik ook een voedingsadvies in Purmerend Weidevenne. We willen dit proces natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen. Door middel van de juiste voeding, supplementen en leefstijl kun je ouderdom vertragen.

Omdat niet alle voeding meer de voedingsstoffen bevat zoals vroeger is het een noodzaak om deze stoffen aan te vullen door middel van supplementen. Hiermee werk je niet alleen aan je gezicht maar aan je hele lichaam.

Bij huidproblemen ligt het voedingsadvies meer op het reinigen van het lichaam door middel van supplementen en het versterken van de darmwand. De boosdoener hiervan zijn laaggradige ontstekingen in de darmen die de huidproblemen verergeren.

Om een optimaal resultaat te bereiken werk ik daarom niet alleen met een cosmetica advies, maar ook met een voedingsadvies.

Voor meer info voor voedingsadvies in Purmerend Weidevenne of advies voor supplementen bel 0639882940.